Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість просто обожнює демонструвати скалічені ноги на тренуваннях, щоразу намагаючись викликати жалість, а може і захоплення. Нещодавно артистка знову вирішила нагадати фанатам, як хрумтять її ноги, записавши на відео так звану репетицію.

"Дорогі мої. Ну, звичайно, чесати ногами важче, ніж злими язиками.😝 Я займаюся улюбленою справою і дуже люблю працювати з дитинства. Дуже пишаюся своїми мозолями. Це результат багаторічної праці на пуантах. І мої мозолі, красивіші, ніж мозолі на язиках злих, неповноцінних людей. Якщо багатьом подобається пліткувати і чесати язиками, збільшуючи мозолі на них-це ваш вибір. Мій шлях інший. Я буду як і раніше удосконалювати мій професіоналізм і радувати моїх шанувальників.👍🏼😊 А їх безліч, на щастя.🌺. За мене завжди говорили не слова, а професіоналізм, вміння гідно і чесно проходити будь-які випробування і, звичайно, моя доброта і позитив.😊", - похвалила себе кохану Волочкова. Фолловери ж спробували опустити Анастасію з неба на землю: "Мудрість, кажуть, приходить з роками, але в даному випадку, вік прийшов один. Що не пост, то сміх.", "Професіоналізм:😂ноги розсовувати, у купіль стрибати і вистрибувати, волосся жирне ручькою пригладжувати або в резиночку збирати, бюзік забувати і надягти на камеру. Дати водилі і судитися з ним!! 👀Півня станцювати😂😂😂👏👏👏спасибі, за сміх з ранку", "Фу знову копита на показ,ну навіщо, противні ж у вас ноги.", "Жахливий хрускіт 😬,", "Це клініка! Психіатра в студію!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання для цього знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.