Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними знімками на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у показі знаменитого бренду MaxMara і вийшла на подіум в темно-синій сукні. Нюдовий макіяж зробив погляд Шейк дуже втомленим, тому образ сподобався далеко не всім фанатам.

За 18 годин кадр набрав 150 тис. лайків. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "З такою "зализаною" зачіскою на мужика схожа)", "Кинула Роналду і стала реально стрьомно виглядати...", "ви широкоплеча, як ви стали моделлю?", "Макіяж звичайно морок.... І рукавички дивні...", "Уморилась-уморилась умориласяяяя 🤔😀", "Молодець, не боїтеся виставляти різні фото. Вдалі і не вдалі. Ви красива, але це фото не дуже.", "Тільки не плач))) я куплю тобі калач.. і російських цукерок! Ти які любиш?!?) ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк показала серію дуже красивих чорно-білих портретів, які зробив її друг для іспанського випуску культового глянцю Vogue.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість показала спільне фото з модельєром Ріккардо Тиші. Вони обидва позували в розкішних золотих обладунках, які підкреслювали спортивні тіла.