Новий ефір танцювального шоу порадує глядачів не лише номерами українських знаменитостей, але і виступом популярного артиста.

У неділю, 23 вересня, українці побачать п'ятий випуск проекту "Танці з зірками". В танцювальному конкурсі залишилося 10 зіркових пар, які представлять нові хореографічні постановки.

Ефір пройде під темою "Рік, який змінив моє життя". Зіркові учасники з допомогою танцю покажуть телеглядачам ті переломні моменти, які відбулися в їхньому житті.

Глядачі дізнаються, чого варто було Michelle Andrade залишити життя в Болівії і переїхати в Україну, а Ігорю Ласточкіну, що виріс в небагатій родині, досягти успіху і стати гумористом.

Леся Никитюк також згадає свій складний шлях до успіху, а всі свої емоції перенесе перенесе в танець танго. Денис Беринчик розповість, як звичайний хлопець може домогтися успіху в спорті і стати чемпіоном світу. Свою історію боксер покаже в запальному хіп-хопі.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

А Аніта Луценко розповість, як вона колись поборола зайву вагу і стала тренувати людей. У новому випуску Аніта станцює сальсу.

Компанію ведучого проекту Юрію Горбунову на зоряному балконі складе ведучий проектів "Інспектор. Міста" та " Король десертів" Володимир Остапчук. Він зустрічатиме учасників після виступів, а також першим довідається їхні враження і емоції від оцінок, які будуть ставити їм судді проекту: MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Номер-відкриття буде присвячений Міжнародному дню людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня. Учасники станцюють на одному паркеті разом з людьми похилого віку, тим самим розкриють в номері шлях людини від дитинства до старості.

А головним гостем ефіру стане спеціально запрошена зірка, співак Dan Balan, автор пісні "Live Your Life" у виконанні співачки Rihanna, яка була номінована на премію "Греммі 2009". Популярний молдавський співак порадує телеглядачів своїй відомій композицією "Hold on Love".

Нагадаємо, на "Танці з зірками" утворилася пара, але не танцювальна - учасники проекту Павло Вишняков і Юлія Сахневич зізналися одне одному в коханні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на шоу "Танці з зірками" стався скандал між Владом Ямою і Лесею Нікітюк.

Також "Знай.ua" писав, що Леся Никитюк пояснила своє хамство Владу Ямі