Відома російська гумористка Олена Степаненко, яка нещодавно зі скандалом розлучалася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка.

Про це розповіла журналістка Маріана Саїд у студії шоу "Пусть говорят".

Нова пасія Степаненко - спортсмен і випускник Щепкінського училища, актор Ігор Христенко.

Ігор Христенко

Як повідомляє "СоцИнформБюро", коханий Степаненко доводиться сином оперного співака Владлена Христенко, з яким раніше зустрічалася гумористка.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Журналістка назвала Ігоря Христенко "талановитим, блискучим актором", а також зазначила, що популярна гумористка захопилася цим молодим чоловіком.

Саїд зазначила, що Степаненко взяла "під опіку" молодого актора і всіляко допомагає йому будувати кар'єру. Молодий обранець став перешкодою для укладення мирної угоди з Євгеном Петросяном, переконана журналістка.

Як відомо, Петросян теж без діла не сидить. У гумориста з'явилася нова кохана – його помічниця Тетяна Брухунова, заради якої він навіть почав відвідувати салони краси.

Нагадаємо, відома журналістка Марина Саїд Шах переконана, що між Петросяном і Степаненко, а також можливістю їхнього мирного розлучення стоїть молодий коханець. Фанати у соціальних мережах тут же почали гадати, хто ж той самий коханий Степаненко, який вирішив втішати її після розпочатої драми з Євгеном Вагановичем.

Незважаючи на постійні заяви Степаненко про те, що вона зараз одна і переживає все це самостійно, Саїд Шах зазначає, що дана заява не відповідає правді, і припустила, що близько жінки може "крутитися" популярний молодий чоловік.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", адвокат Олени Степаненко дала перше інтерв'ю пресі від імені підопічної і розкрила деякі таємниці розлучення знаменитої пари. Преса вже не перший місяць гуде про розлучення однієї з найбільш знаменитий пар російського шоу-бізнесу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Євген Петросян виклав у своєму профілі в Instagram нове фото, на якому зображений на дачі.