Карколомна голлівудська актриса Анджеліна Джолі, як і багато хто з нас, за своє життя зробила досить помилок про які шкодує. І звичайно, однією з головних своїх помилок вона вважає заміжжя з Бредом Піттом. Повідомляє канал Україна.

Як кохання всього життя стало помилкою номер один, і це все при тому, що Анджеліна сама не без гріха. Ми розповімо про які помилки самій Джолі соромно говорити вголос?

Руйнування чужих сімей для Джолі виявилося звичайна справа. Саме вона розбила міцний шлюб акторки Уми Турман і її чоловіка Ітана Хоука. Джолі закрутила роман прямо на знімальному майданчику. Але деталі жодна зі сторін не коментує. І як результат, Ума і Ітан розлучилися.

Але, ходять чутки, шлюб самої Анджеліни розбив її брат, ще одна помилка Джолі. Пам'ятаєте палкі поцілунки на червоній доріжці 2000 році? І хоча між ними нічого не було, як переконували потім обидва, саме Джеймс став третім зайвим у будинку Джолі та Пітта.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами інсайдерів, деякі з дітей Анджеліни і Бреда називали його татом. А це дико дратувало Піта, а чим все закінчилося - ви знаєте. Але найгірша помилка актриси - наркотики.

"Я всі наркотики світу перепробувала! Те, що я не померла молодою, це мені просто пощастило. Пам'ятаю, якось прийняла дозу перед походом в Діснейленд. Дивлюся собі на Міккі Мауса, і замість нього бачу чоловіка середніх років, який ненавидить життя" , - розповіла актриса.

А в 2014 році Джолі прийшла на червону доріжку вся в білому порошку, але це була звичайна б'юті-помилка Анджеліни.

"Це пудра для гриму в кіно, яка в світі софітів надає натурального блиску шкіри. Але при спалахах фотокамер ця пудра виглядає як мука. Візажист Джолі не подумав про це, коли робив їй макіяж для червоної доріжки", - розповіла б'юті-редактор глянцю Джесс Лейсі.

Іншу свою фатальну помилку Анджеліна зробила в кіно. Актриса вирішила зняти власний фільм, де грала головну роль, була режисером, і сценаристом. І фільм, який обійшовся в 10 мільйонів доларів, в прокаті провалився. За перші ж вихідні трохи зібрав 100 000. Зняла погано, а зіграла ще гірше, говорили кінокритики.

Але всі свої помилки зірка собі прощає.

"Я вірю в стару приказку:" Те, що нас не вбиває, робить сильнішими ". Наш досвід, хороший чи поганий, робить нас тими, хто ми є. Долаючи труднощі, ми набуваємо сили і зрілості", - зізнається актриса.

Сьогодні вона посол ООН, багатодітна мати і жертва, як вона каже, цього п'яниці Бреда. А що каже сам Пітт?

"Він зрозумів, що коли пішов від Дженніфер до Анжделіни, зробив найбільшу помилку в житті", - розповів хтось з оточення Бреда Пітта.

Нагадаємо, голлівудські режисери і сценаристи всі як один відмовляються працювати з Анджеліною Джолі. А виною тому навіть не скандальна репутація популярної актриси, а її хвороблива худорба.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анджеліна Джолі в четвертий раз зібралася вийти заміж. При цьому у знаменитості ще не поставлена крапка в шлюборозлучному процесі з красенем Бредом Піттом.

Також "Знай.uа" писав, буквально нещодавно папараці підловили 43-річну Анджеліну на прогулянці з її старшим сином 14-річним Паксом.