Популярна українська співачка Настя Каменських буквально днями похвалилася новим відеокліпом на пісню Peligroso.

Настя Каменських

Багато фанатів української красуні високо оцінили відеороботу. Однак в мережі розгорівся скандал через підозри у плагіаті.

Користувач мережі під ніком Evi В знайшов вельми прикрий нюанс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Пісня дуже класна, але є одне велике "але", якщо ви слухаєте іспанську музику, ви відразу це помітили. Пісня ну дуже схожа на пісню Alvaro Soler – La Cintura. А також відомий ремікс цієї пісні Alvaro Soler – La Cintura [Remix] ft. Flo Rida, TINI. Ну дуже схоже і це важко не помітити", – написали у коментарях під відео Насті Каменських в YouTube.

Інші юзери погодилися з цим: "Згодна. Звичайно Насті йде такі пісні, але прикро, що пісня дуже схожа на іншу", "Так, точно! Приспів сумніваюся, але ось куплет злизаний", "Дійсно, здерли дуже схоже, тільки видно, що там хлопець іспанець, а тут акцент чути".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виступила на конкурсі "Міс Україна" 2018.

Вбрання для виходу на сцену артистка обрала ну дуже дивне: тілесне боді і величезні ботфорти. Фанати відзначили, що Настя знову набрала у вазі, або ж її сильно повнить недолуге взуття.

Варто нагадати, що днями українська співачка Анастасія Каменських здивувала фанатів, виконавши новий хіт іспанською мовою і станцювавши в тропічному лісі. Ролик викликав резонанс через занадто відвертих танців співачки. Кліп з'явився на офіційному YouTube-каналі Каменських.

Нагадаємо, гаряча Каменських змінила національність.

Як повідомляв Знай.uа Каменських видала гарячий хіт іспанською.

Знай.uа писав, Каменських порадує фанатів гаряченьким.