Музичний виконавець Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів. Відео з місця подій він опублікував у своєму профілі в Instagram.

"У творчої молоді і пари повинні бути творчими", - зазначив він.

Слід уточнити, що на кадрах, які потрапили в мережу, видно "забиту" аудиторію, а студенти повитягали свої телефони, щоб зафіксувати зустріч на пам'ять. Під час бесіди Винник зі студентами розібрали проблеми вибору життєвого і професійного шляху, а також особливості роботи в команді та причини успіху.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я дуже задоволений першим майстер-класом і новим досвідом. Це було нелегко, проте, як я думаю, потрібно для студентів і мене. За освітою наше майбутнє. Ми повинні розповідати якомога більше корисної інформації, не звертаючи увагу на власні амбіції. Я щасливий, що мені довірили право передати свій досвід молодим людям. Нехай вчаться, я із задоволенням візьму участь у цьому процесі", - повідомив Винник.

Раніше стало відомо, що Олег Винник записав спільну композицію з Потапом і зняв на неї кліп. Спільна фотосесія також була опублікована на обкладинці одного з українських журналів. Дует здався користувачам соцмереж вкрай несподіваним. А причиною спільної роботи стало прохання українського режисера Влада Дикого оформити музично його нову неординарну кінокартину. Музиканти із задоволенням взялися за поставлене завдання.

Нагадаємо, раніше Знай.UA писав про те, як соцмережі познущалися над фотографією Михайла Поплавського з відпочинку, давши "співаючому ректору" клички "юний тюлень", "юний карась" і "загроза для акул".

Також Знай.UA розповідав, що на честь 45-річчя Олега Винника чаклунка зробила прогноз для співака. Як повідомила астролог, ворожка, Олега Винника найімовірніше погубить влада, так що, якщо він захоче піти в президенти, йому не можна цього робити.