Цього тижня 28-річна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе в Росії і незабаром стане мамою, виявила у своєму автомобілі підкинуте варене яйце, яке, якщо вірити прикметам, символізує підклад або врок від недоброзичливців.

Про це дівчина повідомила в Stories на своїй сторінці в Instagram і запитала у підписників, що це могло б означати.

«Люди добрі, я знайшла в машині яйце і не знаю звідки воно. Може ви підкажете — це пристріт або врок? Що це може бути?». Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко у своїх Stories

У свою чергу прихильники бурхливо відреагували на історію Тодоренко і почали стверджувати, що це підступи чорної магії, а варене яйце - 100% врочення. Багато фанатів переконані, що такі підклади залишають якісь «джини» — їх відправляють люди, які бажають адресату невдач у житті.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

відповіді на Stories Регіни Тодоренко

При цьому фолловери відзначили, що Регіні не варто відразу накручувати себе на пристріт і сприймати знахідку, як небезпеку.

відповіді на Stories Регіни Тодоренко

Варто відзначити, що всього через декілька годин популярна телеведуча поцікавилася у своїх підписників, чи варто насправді хвилюватися і які наслідки несе за собою «врок». Тодоренко не на жарт злякалася і навіть почала побоюватися за своє життя.

«Люди, тепер питання не що робити з яйцем, а що мені робити? Я помру, якщо знайшла якесь варене яйце в машині?», — стривожено запитала дівчина.

Нагадаємо, що днями Регіна Тодоренко продемонструвала публіці кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російський співак і наречений Регіни Тодоренко Влад Топалов потрапив у лікарню з травмою ока і тепер його кохана жартує про те, що він схожий на пірата.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Топалов розповів про спроби вивчити таблицю множення, яку зі школи давно забув. В Instagram він вперше побічно зізнався, що незабаром стане батьком.