На четвертий кастинг шоу Х-фактор у якості учасників прийшли зірки українського шоу-бізнесу – група "Мотор'ролла" з авторською піснею "8-й колір".

Їх поява в залі викликала бурхливі овації і лише один із суддів, Андрій Данилко зізнався, що ніколи не чув про колектив.

Відео виступу опубліковано на YouTube-каналі СТБ.

"Ми вже конкуруємо з Олегом Винником", - пожартував фронтмен групи Сергій Присяжний під час кастингу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дмитро Шуров, він же Ріапобой, нагадав, що в минулому сезоні в Х-факторі був хлопець з Африки, який співав пісню "Мотор'ролли" "8-й колір".

"Цей хлопець колись знайшов нас і сказав, що вивчив українську завдяки пісні "8-ий колір", - пояснив Сергій Присяжний.

Ріапобой та Олег Винник відразу відповіли музикантам "так". При цьому Андрій Данилко попросив групу приспів заспівати іншої пісні - "Лінія", після чого дав колективу свій позитивний відповідь. Останній член журі – Настя Каменських зазначила, що досвід колективу стане корисним для інших учасників шоу і сказала, що вони просто необхідні Х-фактору.

Раніше Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів. Відео з місця подій він опублікував у своєму профілі в Instagram.

"У творчої молоді і пари повинні бути творчими", - зазначив він.

Слід уточнити, що на кадрах, які потрапили в мережу, видна "забита" аудиторія, а студенти повитягали свої телефони, щоб зафіксувати зустріч на пам'ять. Під час бесіди Винник зі студентами розібрали проблеми вибору життєвого і професійного шляху, а також особливості роботи в команді та причини успіху.

Нагадаємо, Винник проміняв своїх вовчиць на корів, фанатки в паніці.

Як повідомляв "Знай. ua", Олег Винник сходив на пари до Поплавського. Популярний український співак Олег Винник опублікував у своєму профілі в Instagram нове відео.

"Знай. ua" писав, що Винник показав дещо цікаве в новому серіалі.