Відома російська співачка Алла Пугачова розчулила численних шанувальників, розповівши, що для неї є щастя.

Як повідомляє портал Рoliteka, на своїй сторінці в Instagram Примадонна опублікувала зворушливий сімейний відеоролик, більшість кадрів зроблені у затишній домашній атмосфері.

У ролику Алла Борисівна розповідає, як зароджувалися їхні романтичні стосунки з шоуменом Максимом Галкіним, показує перші тижні після народження двійнят Гаррі та Лізи, а також фото і фрагменти відео з архіву родини, де можна побачити старшу доньку Христину та онуку.

Підпис під записом Пугачова залишила короткий і влучний: "Щастя", а ось шанувальники не стримували себе в емоціях і не скупилися на добрі слова. Багато хто відзначив, що з такою складною долею, яка склалася у співачки, вона дійсно заслужила бути щасливою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хай триває довго-довго взагалі щастя Алло Борисівно! Боже, який голос!», «Який шикарний голос! пісня! красива Талантище Аллочка мила і діточки ангели! просто!!!», «Здоров'я, любові, благополуччя, злагоди, достатку, щоб усі близькі були здорові і поряд!!!», «Алла Борисівна, за ваш труд, ви заслужили любов, щастя. Удачі вам у всіх», «Талантище! Стільки років вражає багатогранний немеркнучий талант!!!», «Дуже рада за вас! Бог бачив, що ви хороша людина і будував на вас плани. Щастя вашій великій родині і Вам!», «Алла Борисівна, ви найяскравіша зірка нашого часу. Бажаю вам щастя, здоров'я і довголіття. Знайте, вас люблять мільйони. Я пишаюся, що живу в один час з вами", — пишуть фанати в коментарях під відеороликом.

Нагадаємо, дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним оголосили, що "йдуть у реп".

Також портал "Знай.uа" писав, що Пугачова "вбила" кількох політиків, світу представили докази.