Чоловік відомої російської співачки Крістіни Орбакайте Михайло Земцов є потоком емігрантів з Росії.

У чоловіка Крістіни є у США власний медичний бізнес. Разом з донькою Примадонни вони купили будинок в Майамі, а також квартиру в Нью-Йорку. Про це пишуть російські таблоїди.

Кіркоров та Орбакайте
Кіркоров та Орбакайте

А ось донька Христини, шестирічна Клава, вирушила в підготовчий клас школи саме в Нью-Йорку. Їй дуже подобається вчитися, бо англійською вона говорить не гірше, ніж російською. Крім цього, вона є громадянкою США.

Так, погодимося, можна говорити багато чого, але все ж постає питання: якщо Крістіна так сильно любить Росію, як вона каже, чому все, що може пов'язувати її з країною, на кшталт сім'ї, дітей або бізнесу вона так старанно перевозить до США?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Можливо, що Орбакайте побоюється того, що її кар'єра може закінчитися, а залишатися в Росії ні з чим донька знаменитої Примадонни вкрай не хотіла б. Саме тому вона й має намір втекти до США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 вересня друзі Максима Галкіна та Алли Пугачової відвідали розкішне свято з приводу маленького ювілею їх двійнят. У мережі з'явилися численні фотографії з винуватцями торжества, в тому числі, і з їх зірковою матусею, вид якої не на жарт налякав фанатів.

Незважаючи на те, що Алла Борисівна виглядала досить ефектно в леопардовому вбранні, втім, одна деталь відразу ж кинулася в очі уважним шанувальникам. У мережі відзначили, що зірка занадто схудла, до того ж за такі короткі терміни.

Варто нагадати, що донька Алли Пугачової все більше вільного часу проводить в компанії Філіпа Кіркорова. Практично відразу після виходу нового кліпу на пісню "П'яна вишня" весь гастрольний графік розписаний буквально до хвилини. Але шанувальники помітили в цьому і приховані сторони.

Нагадаємо, Пугачову застукали в обіймах молодого блондина.

Як повідомляв Знай.uа у мережі обговорюють брудну інтрижку Степаненко та Галкіна.

Знай.uа писав, життя Пугачової показали в одному хіті Кіркорова.