Допитливі фанати спробували з'ясувати, що ж у Нагієва аж у два рази більше ніж у Максима Галкіна.

Звичайно, мова йшла не про розміри чоловічої гідності, а про кількість шанувальників в Instagram.

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

Справді, у популярній фотомережі у Дмитра Нагієва у два рази більше підписників, ніж у Максима Галкіна. Багатьох фанатів знаменитого гумориста і чоловіка Алли Пугачової подібне положення справ засмутило. На їхню думку, Максим не менш талановитий, ніж його старший колега Дмитро Нагієв, однак уваги з боку росіян він отримує все ж менше.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В діалог втрутилися шанувальники Дмитра Нагієва, які стали відзначати, що їх кумир попадався в значно меншій кількості "зашкварных" історій, не так часто ставав об'єктом чуток, що завдають непоправної шкоди репутації. Саме тому актор і ведучий Дмитро Нагієв продовжує бути цікавим публіці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома російська співачка Алла Пугачова зворушила численних шанувальників, розповівши, що для неї є щастя. На своїй сторінці в Instagram Примадонна опублікувала зворушливий сімейний відеоролик, більшість кадрів зроблені в затишній домашній обстановці.

Варто нагадати, що останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарної пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

За все своє довге життя Алла Пугачова не раз шокувала численних фанатів епатажними витівками і сенсаційними рішеннями, одним з яких стало бажання співачки вступити в шлюб з Максимом Галкіним. Багато шанувальників підтримали завзяття примадонни знайти жіноче щастя, нехай і з чоловіком, який молодший за неї самої на цілих 27 років.

Нагадаємо, Пугачова всихає на очах.

Як повідомляв Знай.uа донька української запроданки "кайфонула" на дні народженні дітей Пугачової та Галкіна.

Знай.uа писав, хвора Пугачова перетворилася на скелет, фанати підозрюють найстрашніше.