Російського рок-музиканта Сергія Шнурова можна любити або ненавидіти, але його навряд чи можна назвати хорошим прикладом для наслідування. Він пропагує куріння і алкоголь, багато матюкається і в цілому не справляє враження високодуховної людини. Однак з кожного правила є виняток. Читайте в матеріалі Clutch про здорові звичи Сергія Шнурова.

Збалансоване харчування

Справді, дивлячись на Сергія не можна сказати, що він харчується нездоровим фастфудом. Природно, без швидких перекусів і пишних застіль не обходиться, з божевільним гастрольним графіком складно дотримуватися правильного харчування. Але при цьому артист примудряється і рибку з'їсти і екзотичними фруктами поласувати.

Спортивні досягнення Шнура

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В одному з інтерв'ю Шнур розповів, що не любить спорт і вважає його шкідливим для здоров'я. Проте, його часто можна зустріти на великих забігах. Приміром, нещодавно Сергій пробіг на марафоні 10 кілометрів і тут же закурив.

Прогулянки з тваринами

На сторінці Сергія Шнурова Instagram є фото, на яких він тримає на повідку то кота, то собаку. Вигулювати тварин - це теж свого роду фізична активність, яку можна зарахувати у скарбничку здорових звичок Шнурова.

Можна і попаритися

Щоб зняти напругу і зарядитися енергією на подальшу роботу, Сергій залишає в спокої пробіжки і прогулянки з котами, і просто йде паритися. Така звичка приносить гарний настрій артисту, а значить, йде на користь організму.

Негативне ставлення до наркотиків

Сергій не раз говорив про те, що вкрай негативно відноситься до наркотичних речовин. Він заявив, що хоче бути в своєму розумі кожну хвилину життя, тому ніколи не буде вдаватися до методів помутніння свідомості.

Нагадаємо, лідер скандального рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров у своїй манері відповів фанатам, які були обурені його новим кліпом на пісню "Цой".

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися нові відомості про дівчину Сергія Шнурова.

Також "Знай.ua" писав, мережі опублікували кліп на пісню групи "Ленінград", яку той написав для фільмів про Миколу Гоголя.