Для деяких діти - це щастя, а для деяких - лише перешкода в кар'єрі. Читайте в матеріалі Clutch про зірок, які вирішили кинути своїх дітей заради слави.

Лоліта

У дочки Лоліти Мілявської та Олександра Цекало діагностували аутизм, тому їй потрібна посилена увага і догляд. Зоряна пара вирішила, що набагато важливіше для них займатися кар'єрою, тому дівчинка залишилася під опікою бабусі. Єва бачить маму тільки коли приїжджає на гастролі в Київ.

Анжеліка Варум і Леонід Агутін

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У дочі Варум і Агутіна теж аутизм. Вони не знайшли часу на виховання дочки, тому вона живе в Маямі з батьками Анжеліки.

До того ж, опікунство над дівчинкою оформив дідусь. Незважаючи на те, що батьки майже не приділяють їй уваги, Ліза живе повноцінним життям, грає в рок-групі і ходить в школу.

Едді Мерфі

Донька Енджел народилася у Едді Мерфі в результаті швидкоплинного роману. Едді не визнав свого батьківства і по цей день не спілкується з дочкою.

Маша Распутіна

Дочка Ліда народилася у Маші у першому шлюбі і майже не вийшла материнської любові, її виховували бабуся з дідусем. Після розлучення з чоловіком Маша віддала доньку в психологічну лікарню: у тієї була депресія і постійні істерики.

Любов Поліщук

Актриса здала свого сина в інтернат відразу після народження, тому що в її щільному графіку не знайшлося часу на виховання дитини. Вона забрала 13-річного хлопчика коли вийшла заміж вдруге.

Юриий Стоянов

У Юрія є двоє дітей від першого шлюбу, яких він кинув — один з творців "Городка" полюбив іншу жінку і заради неї відрікся від дружини і дітей. Після цього він з ними так і не спілкувався, і сини навіть змінили прізвище, адже не хотіли бути в родинних стосунках з ним.

Нагадаємо, найбожевільніші райдери зірок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно з'явилися чутки про те, що шлюб Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна розпався.

Також "Знай.ua" писав, Едді Мерфі не тільки не бере участь у вихованні своєї 10-річної дочки Енджел від співачки Мелані Браун, але, здається, і не особливо хоче цим займатися.