У п'ятому випуску шоу "Танці з зірками" не обійшлося без чергових скандалів і відходів. Цього разу, несподівано для всіх, проект залишила пара Маша Єфросиніна та Максим Леонов. Але мова піде не про них. Відхід пари Максим-Маша був тихим і спокійним. Продовжує ж розпалювати пристрасті на паркеті Леся Нікітюк.

Нагадаємо, що два тижні тому Влад Яма жорстко прокоментував виступ Лесі: "Добре, Леся, з "горішками" все добре, але стопи…Ось стоїш класно, коли починаєш танцювати – не бий мене, мамо, мокрими трусами, потрібно закривати стопи, коліна закривати, ноги закривати…". Не дослухавши, Леся перебила члена журі, відповівши йому: "Рот потрібно закривати".

На цей раз Влад потішив публіку досить різким судженням про Лесю. Нікітюк та її партнер Максим Єжов в п'ятому випуску шоу виступили з пристрасним танцем танго. Коментуючи номер, Яма назвав учасників однією з найсильніших пар проекту, проте все ж знайшов до чого причепитися.

"Будьте обережні з підтримками. Заходи на підтримки повинні бути майже непомітними. Тому що коли Леся залазила там на Максима, то було трохи ніби через паркан за абрикосами", – сказав Яма.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відео запального танго Лесі і Максима

До речі, на цей раз Леся не стала коментувати образливу заяву Влада Ями. Але по обличчю дівчини було все й так зрозуміло, образа явно закралася в серце і хто знає яких далі чекати реакцій від Лесиного дуету. Сподіваємося, Владу не варто турбуватися. Леся зрозуміє, чому ведучий весь час критикує їх роботу, адже критика вона завжди дає свої плоди і виступи дуету Лесі-Максим будуть ставати все краще й краще.

"Знай.иа" писав раніше про любов у “Танцях з зірками”: на проекті утворилася пара, але не танцювальна. Шанувальники як і раніше не можуть відійти від скандалу, який стався між Владом Ямою і Лесею Нікітюк, як учасники проекту Павло Вишняков і Юлія Сахневич зізналися одне одному в коханні.

Як дізнався "Знай.иа" Никитюк присвятила танець людям з комплексами.