Американська художниця і модель Френсіс Бін Кобейн, донька соліста групи Nirvana Курта Кобейна і його дружини Кортні Лав, виклала частину своєї нової пісні. Відеозапис, на якому вона співає, блоа викладено в профілі Френсіс в Instagram.

На записі дівчина заспівала фрагмент пісні, акомпануючи собі акустичною гітарою. На відеозапис накладено фільтр, який пофарбував те, що відбувається на дисплеї в червоний колір, а також оточив співачку квітами. Френсіс вже придумала назву даної композиції. Але фоловери і ЗМІ назвали пісню Alive.

"Якщо їй не вистачає чогось в плані техніки, вона компенсує харизмою", - свідчить підпис під відео.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До цього вже повідомлялося, що Френсіс Бін Кобейн планує випуск дебютного музичного альбому. Одним з тих, хто підтримував її рішення зробити з вокалу свою професію, був соліст Smashing Pumpkins Біллі Куган.

Білі Куган

Слід нагадати, що найголовнішу таємницю смерті Курта Кобейна в цьому році вдалося розкрити. Нагадаємо, що правоохоронці категорично не погоджувалися, що це було самогубством. У Сіетлі було знайдено ту саму зброю, з якої нібито застрелився Кобейн, а також зроблені 34 знімка на місці трагедії, які потрапили у відкритий доступ, завдяки поліції.

Однак приватний детектив не сумнівається, співак не застрелився, а його вбили на замовлення. Як зазначив чоловік, хтось дуже вміло змонтував суїцид, поки Кобейн був у неадекватному стані під наркотиками. Але знайдена записка була наполовину фальшивою, так як була написана не в дусі Курта. Це ж змогла підтвердити експертиза. Експерт повідомив, що також дивною можна вважати табуретку, яка підпирала двері. Все це вказує на халатність поліції в розслідуванні справи.

До того ж, в мережі з'явилися ексклюзивні кадри з життя Курта Кобейна.

Крім цього Знай.UA писав про те, що Nirvana возз'єднається, знайшовши заміну Кобейну на посаду соліста.

Також Знай.UA повідомляв, що прокляття Курта Кобейна торкнулося його сім'ї.