Актор Ел Меттьюс, відомий за роллю в фантастичному фільмі "Чужі" (Aliens, 1986), помер на 75-му році життя. Про це в понеділок, 24 вересня, повідомила газета The Sun.

Причина смерті поки з'ясовується. Повідомляється, що 75-річний актор помер у своєму будинку в Іспанії, його тіло знайшов сусід.

Ел Меттьюс здобув популярність завдяки ролі сержанта Ела Эйпона у фільмі Джеймса Кемерона "Чужі". Артист також знімався в таких відомих фільмах, як "Супермен 3" (Superman III, 1983), "Регтайм" (Ragtime, 1981), "П'ятий елемент (The Fifth Element, 1997), "Завтра не помре ніколи" (Tomorrow Never Dies, 1997).

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Метьюс брав участь у військових діях у В'єтнамі. Крім акторської кар'єри він також був співаком та музикантом. Більшу частину життя Метьюс прожив у Великобританії, де працював на телебаченні. В Іспанії він переїхав на початку 2000-них.

Раніше повідомлялося, що популярний британський музикант, засновник і вокаліст дуету Chas & Dave Карл Ходжес, у віці 74-х років, пішов з життя після важкої хвороби.

Цю інформацію повідомили на офіційному сайті музичного колективу.

"У Чосу відмовили органи, і він пішов мирно уві сні в ранкові години в суботу, 22 вересня" йдеться у повідомленні на сайті

Як відомо, останні кілька років, Карл Ходжес боровся з раком стравоходу.

Раннім вранці 22 вересня музикант помер у себе вдома уві сні.

У 1970-х роках Чес Ходжес і Девід Пікок заснували дует Chas & Dave. Вони стали родоначальниками жанру рокні. Це авторське слово, що складається зі слів "рок" і "кокні" (лондонське просторіччя). Chas & Dave грали гумористичні пісні, використовували стиль бугі-вугі і рок-н-рол до епохи Beatles. Їх пісня Gertcha в 1979 році увійшла в топ-20 британського чарту синглів.

Нагадаємо, у віці 83 років не стало легендарного українського поета Богдана Рубчака.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", зірка "Лоуренса Аравійського" пішов з життя на 93-му році.

Також "Знай.ua" писав, у США на 68-ці життя помер легендарний творець і продюсер культового серіалу "Альф" Тед Мамфорд.