Всіма улюблена Алла Пугачова опублікувала фото з молодим актором і режисером Олександром Горчилиним. Інтрига відразу зацікавила читачів соцмереж.

Відізвалися коментарями небайдужі фанати, гублячись у здогадах. Спільне фото опубліковане на сторінках соцмереж оголошує про новий союз двох сердець? Чи це просто дружній жест і невеличка реклама для доброго друга? Точно сказати поки неможливо, фанати зірки будують гіпотези,а сама Алла Борисівна прокоментувала це фото так:

"Вітаю Олександра Горчилина з класною роботою. Фільм «Кислота» приголомшує правдою життя. Всім треба подивитися – і батькам, і дітям (16+)"

Інтерв'ю Алли Борисівни Пугачової

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Куди вже возитися з молодими? Здоров'я вже не те. Зовсім недавно Аллі Борисівні поставили жахливий діагноз - діабет. Зірка почала набирати вагу і звернулася до лікарів за допомогою.

За її словами, тривале лікування їй не допомогло і вона звернулася до ізраїльських медиків. Ті розробили під неї максимально ефективний курс лікування, а також запропонували дорогі препарати. Після цього зірка відчула себе набагато краще.

Жінці зараз 69 років вона користується послугами особистого дієтолога. Він розробив для співачки спеціальну дієту. Друг зірки Андрій Разін розповів, що лікар їй часто допомагав, з його допомогою вона скидала більше 20 кілограм за два місяці.

Сподіваємося, Алла Борисівна ще буде радувати нас і новими хітами та новими романами, незважаючи ні на вік ні на здоров'я!

"Знай.иа" писала раніше про невідомої хвороби:Пугачова всихає на очіх. У мережі з'явилися численні фотографії з винуватцями торжества, в тому числі, і з їх зірковою матусею, вид якої не на жарт налякав фанатів.

"Знай.иа" дізнався, що дочка української запроданки "кайфонула" на дні народження дітей Пугачової і Галкіна. Нещодавно скандальна російська зіркова пара Максим Галкін і Алла Пугачова відзначили перший ювілей двійнят Лізи і Гаррі. Інші знаменитості, які разом зі своїми нащадками були гостями на грандіозному святі в мереді поділилися своїми враженнями.