Гуморист Євген Петросян виклав у свій профіль в Instagram нове фото, і підписав його, розповівши про пригріту на шиї змію.

На старій чорно-білій фотографії він стоїть з усмішкою на обличчі, а його шию обвиває змія. Згідно підпису під фото, вихованець належить дрессирувальщиці Наталії Дуровій.

Нагадаємо, на початку серпня з'ясувалося, що Петросян та Олена Степаненко після багаторічного шлюбу подали на розлучення. Гумористка подала позов проти чоловіка, вимагаючи в нього приблизно 80 відсотків спільно нажитого майна, яке оцінюється нею в 1,5 мільярда рублів. Петросян також відповів позовом, в якому вимагав залишити йому половину запитаної власності. На прохання сторін шлюборозлучний процес проходить в Хамовницькому суді в закритому від журналістів режимі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім іншого, гумористка бажає отримати кілька раритетних видань про магію і спіритизм. Наприклад, книги «Окультизм і сексуальність» 1910 року видання, «Гіпнотизм. Його теоретичні основи і практичне застосування» Альберта Моля 1898 року випуску, «Замовляння. Досвід дослідження походження і розвитку замовних формул» Миколи Познанського, «Історія забобонів і чаклунства» Альфреда Леманна 1910 року випуску і видання 1914 року «Євангеліє в роз'ясненні спіритизму» Алан Кардек.

Петросян і Степаненко жили в шлюбі більше 30 років. Пара виступала разом на сцені, а також окремо зі своїми гумористичними номерами. Адвокат Петросяна зауважив, що фактично шлюб припинив своє існування ще 15 років тому.

Також стало відомо, що Петросян знаходиться в сказі після того, як стало відомо ім'я коханця Степаненко. Новою любов'ю жінки став Ігор Христенко, син оперного співака Владлена Христенко, з яким раніше була в любовних відносинах Олена. Відзначається, що артистка всіляко опікує молоду людину і допомагає йому будувати кар'єру.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що у Петросяна були чотири жінки, які назавжди змінили його життя.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що родичі й близькі поділилися шокуючою правдою про розлучення зоряної пари.

Також Знай.UA стало відомо, що Петросян зумів пожартувати краще всього за своє життя про Путіна.