Найбільш обговорюваною стала зіркою мережі Аніта Луценко, тренер шоу "Зважені та щасливі". Під час вчорашнього ефіру вона розповіла про безконтрольний набір ваги, який кинув її в паніку.

Важила Аніта 80 кілограмів і зовсім не знала що з ними робити. У цей момент вона зрозуміла, що відчувають її підопічні, як страждають і втрачають надію. Аніта змінила гардероб, відчувала невпевненість в собі, то і справа накочувала депресія і не хотілося виходити на вулицю. Також вона додала, що зрозуміла, що те, що всередині важливіше зовнішності.

Відразу ж після ефіру багато її подписчицы в Instagram обурилися цією історією і назвали її брехнею. Ті, хто стежив за життям дієтолога написали, що історію з зайвою вагою перекрутили, адже зайва вага Аніти Луценко був пов'язаний з її вагітністю, а про це промовчали.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Про моєму наборі ваги! Звичайно, я була вагітна і в цей період набрала незаплановані кг! Думала ну видужаю! Я стала близька до 80 кг!!! І мене це не лякало, ну схудну, думала я, ну дізнаюся на своїй шкурі як швиденько схуднути, але "дулечки"! Вага стояв! І я реально запанікувала!

В цей період було все: задишка, ноги терлися один об одного, печія, плоскостопість і ще всякі неприємні моменти! Після пологів (ще й кесареве) я не могла зробити 10 випадів поспіль ( це була просто жесть - просто не було сил в тілі) і стало зрозуміло що з 55 кг робити вправи це не те ж саме, що з 72 кг ( з пологами пішло 8 кг) і тим паче більше! Я стала захоплюватися своїми підопічними!", - написала Аніта Луценко.

Також вона підсумувала цифри: до пологів вона важила 56 кг, плюс 23 кг набрала за вагітність і важила 80 кіло. За роди пішло 8 кг а в підсумку вона схудла до 52 кг з того моменту, як народилася її дочка.

Звичайно ж не обійшлось без питань про чоловіка Аніти Луценко. Ніхто і ніколи не бачив обранця зіркового тренера. Хоч Аніта і веде публічний спосіб життя, публікує в соцмережах величезну кількість фото з дочкою, ніхто досі не знає нічого про її обранця. Наприкінці ефіру під натиском шанувальників Аніта все ж розповіла, що її чоловіка звати Олександр і вона його дуже любить. Це поки все, що вдалося дізнатися у зірки.

"Знай.иа" писала раніше: "Танці з зірками": українцям пообіцяли випуск з родзинкою.

"Знай.иа" повідомляє: геть дієти: Аніта Луценко розповіла, яким має бути красиве тіло.