У соцмережах з'явилося фото української ведучої Ольги Фреймут, яка не схожа сама на себе без макіяжу і стильного образу, до якого всі звикли. Видання Clutch.ua проаналізувало реакцію користувачів Інтернету на зовнішній вигляд зірки.

"Яка Оля вам більше до душі: з макіяжем чи без нього?", - виступили зі зверненням до шанувальників Фреймут адміністратори, які ведуть її фан-аккаунт в Instagram. Публікація містила в собі колаж з двох її знімків.

На першому фото знаменитість позує в банному халаті біля умивальника без косметики. На другому - в сукні білого кольору з макіяжем "на вихід".

Фанати української телеведучої виступили з бурхливою реакцією на побачене і вибухнули численними відгуками під фотознімком. Велика частина підписників вирішила, що без макіяжу Фреймут набагато красивіша і ефектніша.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Оля, ви завжди чудово виглядаєте! Мені подобається і так, і так!", "Оля, ви і в такому вигляді дуже красива", "Без набагато краще. Така природна!", "Розумна, мудра, мила, жіночна, ніжна, витончена, стильна і сильна", "Вона завжди розкішна, і з макіяжем, і без нього", "Однаково прекрасна!", "Без макіяжу натуральна, домашня, справжня", "Обидва прекрасні".

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут потрапила у скандальну історію. Так, на неї надійшла скарга від одеського волонтера Євгенії Завалій, яка активно допомагає бійцям, а також є одним з творців книжкового блогу про книги України.

Як повідомляє Завалій, вона написала коментар до посту блогера Романа Шрайка про телеведучу, а пізніше до неї прийшла сама Ольга. Волонтер зазначила, що вона написала критику на книгу Фреймут, оскільки побоюється за розум і розвиток читачів, які після книги знаменитості будуть вважати, що плакати перед чоловіком можна тільки, якщо від нього щось треба, їсти часник леді не повинна, а також ходити в туалет. До того ж, книга може наштовхнути дівчат-підлітків на думки про анорексію.

До речі, Фреймут нещодавно налякала фанатів своєю надмірною худобою, коли виклала фотографії зі спільного відпочинку з донькою в Лондоні.

Нагадаємо, Знай.UA розповідав про образи Ольги Фреймут, її чоловіків і добро.

Також Знай.UA показав фото Фреймут з її коханим чоловіком.