Українська музична виконавиця Тіна Кароль продемонструвала свій знімок з фотосесії в Instagram.

До речі, на фотографії вона дивиться в камеру, в кадрі тільки її обличчя. У неї томний погляд, полуопущені вії, вона тримає руки біля обличчя і покусує мізинець. У Тіни легкий макіяж з мінімумом косметики і незвичайні прикраси. Під знімком Кароль попросила фоловерів відписатися, з якою піснею у них проходить асоціація, коли вони дивляться на її портрет.

Шанувальники здебільшого віддали свої голоси за "Ніжно", зазначивши ніжність і жіночність дівчини на знімку, інші вирішили, що через сексуальний підтекст, її можна порівняти з піснею "Дика вода" або "Твої гріхи".

А днями Тіна Кароль заспівала з юним жителем Волині Андрієм Ковальським, який отримав друге місце у XII Міжнародному благодійному фестивалі дитячої творчості "Назустріч мрії". Слід уточнити, що вони заспівали пісню спільно в фіналі цього конкурсу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Це вже четвертий рік, коли молода людина бере участь в пісенному конкурсі. У перший раз він спробував виступати в Києві, однак, тоді нічого не виграв. Пізніше перемога прийшла до нього, і він заспівав з групою "Клей Похмурого". До речі, вони регулярно зустрічаються з конкурсантами на фестивалі.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль опублікувала фотографії з останньої фотосесії, на якій вона виглядала настільки молодо, що фолловери подумали, ніби їй не більше 22-23 років на знімках.

Також Знай.UA" писав, що Тіна Кароль зізналася у своїх недоліках, і розповіла, хто не давав їй зганьбитися в перші роки на сцені. Так, дівчина зізналася, що у неї є проблеми з пам'яттю, від чого вона часто повторює свою коронну фразу "супер, супер, супер".

Крім цього, "Знай.UA" повідомляв, що Кароль показала відмінну фігуру в обтягуючий сукні-сітці. До сукні вона додала чорні босоніжки, завила волосся в локони і використовувала червону помаду. Разом з ведучим Юрієм Горбуновим вона прикувала до себе погляди всіх присутніх, яких підкорила фігура знаменитості.