У Нью-Йорку під час виступу Філіпа Кіркорова фанати були незадоволені тим, що співак виконує пісні під фонограму. Крім того, відкрилася невелика хитрість короля поп-музики, який переніс концерт у зал більш маленького розміру, тому він і здавався переповненим. Таку інформацію повідомляють російські ЗМІ.

Звичайно ж, російські ЗМІ не забули возвеличити виконавця за вдалий виступ. Сам він теж розповідає про нього з позитивом, але, якщо поглянути на фотографії з залу, можна відзначити, що все не так безхмарно, як може здатися спочатку.

Концертні програми Кіркорова відомі своїм широким розмахом і театральними постановками. Цього разу було так само. Однак, свою репутацію артист зіпсував тим, що він, судячи з усього, співає під фонограму. Те, що виступ не "живий" відзначили уважні шанувальники під час виконання Кіркоровим композиції "Ібіца". Причому партії Баскова нібито виконував сам Філіп, але з одним "але": робив він це не в живу, що можна побачити на відео, яке знімали в першому ряду. Помітні розбіжності голосу з колонок і того, як відкриває рот співак. Такі виступи - ганьба для шоу-бізнесу Росії, так як місце, де виступав Кіркоров - більш ніж легендарне в Нью-Йорку, однак і там чути фанеру. Швидше за все, для артистів з Росії немає меж у використанні таких нечесних методів. Особливо в наш час, коли технології стоять на такому високому рівні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але трапився ще один казус, який чомусь ніхто не згадав, продовжуючи повідомляти, яким великим артистом є Кіркоров, так як він нібито зумів зібрати легендарну Медісон-Сквер Гарден. Це правда, але з єдиним досить серйозним застереженням. Спочатку квитки продавали на головну сцену в 17 тисяч осіб. Цей зал і справді легендарний і зібрати його - дорого коштує. Але в останній момент концерт знаменитості був перенесений в менший зал будинку - Hulu Theater. Він відомий низькими стелями і невеликим підйомом рівня крісел. Відвідувачів, які прийшли на виступ, ніхто не попередив про подібне. Звичайно, в основному залі Кіркоров зіткнувся б з напівпорожнім залом, однак співак зумів майстерно вийти з положення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кіркоров і Орбакайте реалізовують підступний план по разлученню Пугачової і Галкіна після складання примадонною заповіту.


Також Знай.UA писав, що Кіркоров вирішив влаштувати "дедовщину" Криду і Тіматі.

Крім цього, Знай.UA повідомляв про хвилювання соцмереж з приводу того, хто із знаменитих чоловіків виявився коханцем Філіпа.