Навколо "таємної" дитини відомої української запроданки Світлани Лободи триває масова істерика. Шанувальники зірки намагаються визначити, хто біологічний батько маленької Тільди. Одна з останніх версій вже трохи схожа на правду.

Так, фанати припускають, що батьком дівчинки міг стати молодий виконавець Самвел Варданян.

Фронтмен культової німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн вже давно може спати спокійно – фанати викреслили його зі списку можливих винуватців другої вагітності Світлани Лободи.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У мережі розгорілася ціла дискусія з приводу кандидатів на роль батька маленької Тільди – батьківство приписують всім колегам і друзям Лободи, з ким артистка була помічена приблизно в той час, коли завагітніла.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Але в житті екс-учасниці "ВІА Гри" є ще один чоловік – 25-річний співак Самвел Варданян, якого експерти з мережі "обійшли" стороною, можливо, вважаючи, що він надто юний для Світлани.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що навколо доньки Світлани Лободи не вщухають обговорення і плітки – навіть ім'я у дівчинки красномовне: Тільда, ймовірно, на честь Ліндеманна, якого за очі називають її батьком. Але сама співачка за ширмою усмішок й радості багато чого приховує від фанатів.

Цікаво, що артистка досі тримає мовчання про батька дівчинки, фанати вже висунули десятки версій і навіть назвали можливих батьків.

Варто нагадати, що безліч шанувальників Світлани Лободи все ще впевнені, що батьком її другої доньки є соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Плітки і суперечки в мережі на цю тему не стихають з того самого моменту, коли співачка оголосила про вагітність.

Шанувальники артистки призводять цілком логічні аргументи на цей рахунок, однак, є і моменти, які спростовують батьківство Тілля.

Якщо б Лобода насправді народила від рок-музиканта, він обов'язково приїхав б навідати свою доньку. Крім того, співачка не приховувала свій зв'язок з Ліндеманном і демонструвала під час концерту публіці ніжні почуття до учасника рок-групи.

Нагадаємо, Ліндеманн втік від Лободи і власної доньки.

Як повідомляв Знай.uа Лобода - донька Пугачової? Фанати помітили неймовірне.

Знай.uа писав, Лобода перетворила Пугачову на свого "татуся".