Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Так, знаменитість вирушила на прогулянку в облягаючій рожевій короткій сукні, зовсім прозорих туфлях, футуристичних окулярах і маленькому клатчі у формі картоплі фрі. Підпис до фото Кім вибрала дуже незвичайний: слова з популярної пісні чоловіка Бейонсе, репера Jay Z.

"Переспи зі мною, ти ж знаєш: я багатий", - підписала кадр Кардашьян. За 17 годин фотографія набрала 1,8 млн. лайків, однак не всі фолловери зрозуміли гумор. Одні захоплювалися сміливим образом світської левиці, інші ж вважали, що вона просто підлизується до Бейонсе.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.