Відома українська співачка Світлана Лобода завжди захоплювала фанатів не лише своїм зовнішнім виглядом, але і вокальними даними.

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

Популярність до артистки прийшла після того, як вона пішла з легендарного гурту "ВіаГра" та почала сольну кар'єру. Однак останні події в житті Світлани Лободи, очевидно, не пішли їй на користь.

Фанати стверджують, що співачка поступово втрачає популярність - інтерес публіки до її виступів помітно згасає, а про саму співачку говорять тільки як про матір двох дітей. Деякі мережеві експерти навіть прогнозують Лободі швидке закінчення співочої кар'єри.

Лобода
Лобода

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Лобода під кінець творчості", "Останнім часом не вражає", "Все одноманітно і нудно, пора щось змінювати або йти зі сцени", "По-моєму, Лобода незабаром може стати домогосподаркою", - коментують у соцмережах фанати.

Однак апогей бурхливого обговорення можливого "згасання" Світлани Лободи розпочався кілька днів тому після того, як співачка виступила в Санкт-Петербурзі на презентації колекції одягу Софії Вершиніної.

З'явилося відео концерту, після якого шанувальники розчаровано відзначили, що Лобода сильно здала - рухи та костюми однакові, пісень нових немає.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Деякі фанати пояснюють "творче згасання" співачки тим, що їй доводиться багато працювати, щоб забезпечити сім'ю. Лодобі доводиться давати багато концертів, гастролювати, тому на розвиток у неї просто не вистачає часу і сил. Фінансова складова поки для неї важливіша, ніж популярність, адже, крім неї, дочок нікому забезпечувати, впевнені прихильники.

Світлана Лобода
Світлана Лобода


Нагадаємо, довкола доньки Світлани Лободи не вщухають обговорення та плітки – навіть ім'я у дівчинки красномовне: Тільда.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Ймовірно, на честь Ліндеманна, котрого позаочі називають її батьком. Та сама співачка за ширмою посмішок та радості багато чого приховує від фанатів.


Як писав раніше Знай.ua, фанати впевнені, що Світлана Лобода зробила ЕКО заради спільної дитини з продюсером-коханкою.

Світлана Лобода
Світлана Лобода


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно в Instagram-акаунті Світлани Лободи з'явилася публікація, в якій вона повідомила, що незабаром їй належить відправитися з концертним туром в Німеччину.