2018 рік для учасників "Битви екстрасенсів" почався смертю їх колеги по шоу. На початку року пышоа з життя колишній учасник 10 сезону Костянтин Ямпольський. Смерть екстрасенса настала 16 січня від хвороби серця. Півроку тому шанувальники шоу оплакували ще одну загиблу учасницю. Скоро стартуэ 12 сезон популярногоросыйського шоу і в мережі вирішили пригадати всіх учасників, яких застала несподівана смерь.

Костянтин Ямпольський (10 сезон)

Помер на 33 році життя. причиною назвали - гостру коронарну недостатність.

Ямпольський

Ілона Новоселова (7 сезон)

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінці було 33 роки. Вона випала з вікна, коли хотіла налякати свого хлопця, коли сварилися, втім жарт обернувся трагедією. Ще за участі в шоу за звичку говорити все, що думає, нажила собі чимало ворогів.

Новоселова

Юрій Іспарьянц (9 сезон)

Помер у 34 роки. Причина - крововилив у мозок.

Багато хто не міг повірити у смерть екзорциста, адже він ніколи не скаржився на здоров'я.

Юрій

Олександр (Альберт) Агапіт (4 сезон)

Пішов з життя на 44 році. Його запамятали, як одного з найскандальніших та яскравіших учасників Битви. Загинув в автокатастрофі під Рязанню.

Агапіт

Олексій Фад (3 сезон)

Відзначивши 50-річчя помер на свій день народження від серцевого нападу.Ніколине мав проблем із серцем.

Фад

Надія Тітова (3 сезон)

Відомо, що учасниця 3-го сезону похована у 2013 році. Про причини смерті не відомо.

Тітова

Нагадаємо, вчені шукають справжнього екстрасенса, якому готові заплатити 10 тисяч доларів. Дослідників цікавлять люди, які можуть за допомогою сили думки пересувати предмети.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний екстрасенс Вольф Мессінг після своєї смерті залишив нащадкам багато посань. Що хотів передати загадковий Мессінг?

Також Знай.ua писав про те, що анатомічні малюнки да Вінчі, донині зберігають безліч таємниць. Леонардо не просто робив ескізи частин тіла і груп м'язів, але і показував їх у розрізі.