Настя Каменських випустила відеокліп на композицію "Peligroso", що в перекладі з іспанської означає "небезпечна". У своєму Instagram Настя показала, як підкорює США.

Для NK це особлива композиція. Насамперед, це перша пісня іспанською, також, це перша робота Каменських, представлена на американському континенті.

У своєму профілі в соцмережах Настя показала фотографію зі знімального майданчика шоу Acceso total, створеного компанією Telemundo.

"Дуже хвилююче було там, де я зараз - у студії @accesototalshow з презентацією моєї нової пісні Peligroso. Це незвичайний досвід. Дякую @telemundo і Jasminat51 за незабутнє інтерв'ю! Спасибі вам за всі добрі слова, сказані на мою адресу. Я шалено щаслива, що вам сподобалася моя пісня. Залишайтеся з нами!", - повідомила задоволена Настя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Настя не випадково звернулася саме до даного телеканалу для просування хіта. Слід уточнити, що Telemundo - друга за величиною іспаномовна телекомунікаційна компанія США після свого основного конкурента в іспаномовному сегменті глядачів - компанії Univision.

Проте раніше Настю Каменських спіймали на плагіаті цього хіта. Багато шанувальників були в захваті від нового кліпу. Але в соцмережах почався скандал через підозри у плагіаті. Мабуть, Настя не очікувала, що її шанувальники слухають не тільки пісні дівчини, але ще й люблять іспанські хіти. Відзначається, що композиція дуже нагадує хіт закордонного виконавця Alvaro Soler – La Cintura. І навіть більше - ремікс на неї Alvaro Soler – La Cintura [Remix] ft. Flo Rida, TINI. Також багато з их відзначили, що Насті хоч і йде подібний стиль пісень, але дуже помітний акцент.

Нагадаємо, Знай.UA писав про те, що Настя Каменських показала, як зараз виглядає її живіт. Шанувальники були в захваті, однак, сама дівчина повідомляє, що їй ще є, над чим попрацювати.

Крім цього, Знай.UA писав, що пікантні фотографії зачарували шанувальників Насті. На фото дівчина позує в парі шматків тканини і стає в спокусливі пози.