Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість з розмахом відсвяткувала 13-й день народження своєї дочки Аріадни, запросивши на нього колишнього чоловіка та батька дитини - бізнесмена Ігоря Вдовіна. Артистка виставила величезну кількість кадрів і невпинно дякувала "тату Ігорю" за те, який він чудовий батько.

"Спасибі всім друзям Аріші, хто її привітав! І татові Ігорю окреме!👍🏼 Тато Ігор, це наймолодша твоя донька.🤗", - нагадала Вдовину Волочкова. Фолловери підняли Анастасію на сміх: "Тато Ігор , це наймолодша твоя донька 😂мало чи не знав", "Тато забув чи що? Нагадуєте?)", "Тато Ігор теж п'є, що забув скільки у нього дочок за рахунком? Як і мама Настя забула рік народження Аріші))", "Настя, ви п'яні чи що? Що за дурниці кажете вже другу добу.", "Обведіть в кружечок Арішу...щоб Папа не тільки чув, а ще й дізнався, побачив дочку)))", "та як зазвичай... "У нас з Михайлом сім'я"-" Я Ігор" 😂". Одній "нахалці" балерина навіть удостоїлася відповісти, запропонувавши їй подивитися на її "пику".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.