Якщо мати-одиначка - це досить стандартне явище, то батьки-одинаки викликають подив і захоплення. Читайте в добірці Clutch про знаменитих чоловіків, які виховують дітей самостійно.

Сергій Лазарєв

Шанувальники дізналися про те, що в Лазарєва є син тільки коли хлопчикові було 3 року. Природно, їх почало цікавити хто ж мама маленького Микити. Цей секрет розкрив Філіп Кіркоров розповівши, що сина Сергія народила сурогатна мати.

Сергій Звєрєв

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У далекому минулому Звєрєв усиновив хлопчика, якого теж звуть Сергій. У вихованні хлопчика зоряному стилісту допомагала тільки бабуся.

Однак, Звєрєв-молодший в підлітковому віці задався метою знайти своїх справжніх батьків. На жаль чи на щастя, йому це вдалося і тепер він майже не спілкується з прийомним батьком. Це і не дивно, за словами сина Звєрєв завжди байдуже ставився до його бажань і намагався зробити з нього зірку, хоча той зовсім цього не хотів.

Дмитро Шепелєв

Дмитро Шепелєв став батьком-одинаком після того, як померла його дружина — Жанна Фріске. Коли вона була вагітна, у неї виявили рак. Кажуть, що в якійсь мірі саме це привело її до смерті - Жана не захотіла починати лікування вчасно, щоб не втратити дитину. У підсумку в два роки Платон залишився без мами.

Філіп Кіркоров

У Кіркорова є двоє дітей від сурогатної матері. Незважаючи на свою зайнятість, Філіп примудряється багато часу вкладати виховання, розвиток і дозвілля своїх улюблених дітей — Мартіна і Алли-Вікторії.

Костянтин Хабенський

Коли дружина Костянтина була вагітна сином, вони дізналися, що у неї рак мозку. Незважаючи на те, що Хабенський зробив все можливе для того, щоб вилікувати кохану, незабаром він залишився батьком-одинаком.

Нагадаємо, Андрій Данилко зробив неоднозначну заяву про свій відхід зі сцени. Він повідомив, що втомився, страждає від провалів у пам'яті і не може випустити новий продукт.

Раніше Знай.ua повідомляв, що популярний співак і за сумісництвом молодий батько Сергій Лазарєв днями презентує свій душевний і відвертий кліп.

Також Знай.ua писав, про дітей зірок, які соромляться своїх знаменитих батьків