Сканальная екс-"Міс Україна-2018" категорично проти рішення організаторів конкурсу про її дискваліфікацію.

Про це вона заявила в інтерв'ю одному з українських телеканалів, передає uanova.

Вероніка Дідусенко, яка перемогла у конкурсі краси "Міс Україна-2018" відмовилася віддавати корону. Дівчина вважає, що такі правила є ні що інше, як дискримінація.

Також екс-міс зазначила, що не збирається віддавати корону інший конкурсантці. Більш того, Дідусенко заявила, що сама поїде в Китай, представляти Україну на конкурсі краси "Міс Світу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, викрита переможниця була дискваліфікована зі змагання через наклеп в анкеті. За правилами конкурсу, в учасниць не може бути дітей, а, як з'ясувалося, у Вероніки Дідусенко є чотирирічний син від першого шлюбу.

Нагадаємо, у переможниці цьогорічного Національного конкурсу краси "Міс Україна 2018" відібрали головний титул. Вероніка Дідусенко залишилася без корони за те, що приховала від комісії свій сімейний стан.

Як відзначили представники журі, дівчина, підписавши документ, що не була заміжня і не має дітей, насправді має сім'ю. Вона думала, що ніхто не дізнається, що була заміжня і в неї є дитина.

Як зазначив адвокат Массей Найєм, у оргкомітету конкурсу немає доступу до реєстру, щоб перевірити інформацію. Про сімейний стан дізналися журналісти і повідомили організаторам конкурсу. Про це Інформатор дізнався з заяви виконавчого директора конкурсу Вікторії Кіосе.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Вероніка Дідусенко, яку позбавили титулу, виявилася дівчиною позаштатного радника глави Адміністрації президента Геннадія Курочки. Ця інформація моментально облетіла українські ЗМІ, ставши справжньою скандальною сенсацією.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Дідусенко мама 4-річного хлопчика, який, за чутками, у нього народився в шлюбі з якимось іноземцем. Організаторам конкурсу дівчина заявила, що вимоги до учасниць конкурсів краси - бути незаміжньою і без дітей - це дискримінація прав таких, як вона.