Всесвітньовідома співачка Дженніфер Лопес впала на сцену під час концерту в Лас-Вегасі. Конфуз трапився з зіркою, коли вона вирішила наблизитися до фанатів і дати помацати себе. Такий сміливий жест повинен був назавжди залишитися в пам'яті шанувальників, але занадто високі підбори зіграли злий жарт з популярно зіркою.

На ролику, який опублікував портал, видно, що впала зірка під час спілкування з шанувальниками.
Лопес бігала на високих підборах і чіпала руки фанатів, але не втрималася і впала.

Також треба віддати належне Дженіфер, вона швидко взяла ситуацію під контроль. Піднявшись, як ні в чому не бувало продовжила виступ з посмішкою на обличчі. Що ж зірці не в перший раз виходити з такого роду ситуації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в 2012 році вона ненароком впустила сукню. Співачка не відразу відчула, що у неї оголилися декольте і на її груди дивляться шанувальники з перших рядів.

Звичайно ж зірка одразу поправила сукню і приховала інтимні частини тіла, але фото все одно з'явилися в мережі і стали дуже популярними.

Портал "Знай.иа" також писав про співачку: Дженіфер Лопес показала соковиті сідниці з висоти пташиного польоту. приміром, днями в блозі Джей Ло з'явився знімок з пробіжки, і вона продемонструвала свій спортивний look. Для занять знаменитість обрала укорочений свиншот, білі кросівки, але акцент був зроблений на облягаючих лосинах кремового кольору і з рожево-фіолетовим принтом.

"Знай.иа" новини по темі: Царица: Джей Ло підкорила багатомільйонну армію фанатів. На каналі Дженніфер Лопес в YouTube опублікували кліп на пісню El Anillo. Співачка постала в образі східної цариці. Вона з'являється в кадрі в декількох образах: в золотому, срібному і чорному вбранні, з короною на голові. Назва пісні El Anillo переводять з іспанського як "кільце".

"Знай.иа" повідомив: Дженніфер Лопес у червоному міні вразила фанатів змінами у зовнішності. Шанувальники захопилися останнім виходом у світ Дженніфер Лопес. 48-річна зірка показала результати виснажливих тренувань і жорсткої дієти. На червоній доріжці співачка з'явилася в червоному міні-сукню.