Зірка проекту "Орел і Решка" Регіна Тодоренко перестала приховувати свою вагітність і поділилася з фанатами подробицями своїх стосунки з Владом Топалов.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

У програмі "Вечірній Ургант" Регіна розповіла, що поки що у неї немає часу на весілля, тому що її хвилюють "інші клопоти".

"Це повинні бути приємні клопоти... А зараз у нас інші приємні клопоти, тому ми трохи відтягаємо цей момент, хочемо його розмежувати", - зізналася Тодоренко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також ведуча, яка вже у грудні має народити сина, розповіла про свої почуття, пов'язані з материнством. Тодоренко розповів, що лікарі не дозволяють їй літати, тому активній дівчині доводиться їздити на поїздах.

"Займаюся йогою, болить спина. Мама мені казала: "Не хвилюйся, доню, вагітність - це не хвороба". А по-моєму, у мене всі ознаки діареї. Це, звичайно, жесть", - сказала телеведуча.

Раніше повідомлялося, провідна Регіна Тодоренко, яка зовсім скоро вийде заміж за російського співака Влада Топалова, розповіла про темні сторони минулого свого нареченого, а також про те, як і де вони познайомилися.

"Насправді ми про це багато розмовляли. Він дійсно перегорнув цю сторінку і добре, що я його знаю таким, яким я його знаю. Тому що іншим я його не бачила, не відчувала. Зараз він для мене дуже хороший хлопець, з яким я відчуваю себе настільки комфортно, наскільки не відчувала ні з одним чоловіком. Ось це для мене важливо зараз. А те що було, слава Богу, воно пройшло. І воно мене не стосується. Це дуже круто, я бачу, що людина готова йти далі. Мені іноді здається, що він взув чоботи-скороходи і готовий бігти, мчати, щоб робити для мене все", – розповіла Регіна Каті Осадчій.

Нагадаємо, Тодоренко образила азіатів одним рухом руки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Топалов залишився без ока, захищаючи вагітну Тодоренко.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що вагітна Тодоренко суне в рот все підряд.