Відома співачка Настя Каменських зараз знаходиться у Флориді. Дивно, але в США вона вже почала набирати популярність: подруга Потапа стала гостею на телешоу для латиноамериканців.

Каменських на шоу представила хіт Peligroso і поговорила на іспанській мові.

Одна з фотографій з сонячної Флориди в Інстаграмі Каменських викликала бурхливі обговорення серед підписників. На фото Настя позує з відомою за океаном журналісткою Монікою Мендозою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пишна Мендоза поруч із тендітною Настею виглядала не в найнайкращому світлі і користувачі почали над цим жартувати. Один з користувачів навіть зауважив, що журналістка виглядає як Каменських, що набрала пару десятків кілограм.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських випустила відеокліп на композицію "Peligroso", що в перекладі з іспанської означає "небезпечна". У своєму Instagram Настя показала, як підкорює США.

Настя Каменських
Настя Каменських

Для NK це особлива композиція. Насамперед, це перша пісня іспанською, також, це перша робота Каменських, представлена на американському континенті.

У своєму профілі в соцмережах Настя показала фотографію зі знімального майданчика шоу Acceso total, створеного компанією Telemundo.

"Вкрай хвилююче було там, де я зараз - у студії @accesototalshow з презентацією моєї нової пісні Peligroso. Це незвичайний досвід. Дякую @telemundo і Jasminat51 за незабутнє інтерв'ю! Спасибі вам за всі добрі слова, сказані на мою адресу. Я шалено щаслива, що вам сподобалася моя пісня. Залишайтеся з нами!", - повідомила задоволена Настя.

Нагадаємо, Каменських влаштувала костюмований вечір в Instagram, позбавивши фанатів сну.

Раніше Знай.ua повідомляв, Настя Каменських продемонструвала вкрай відкритий наряд своїм шанувальникам.

Також Знай.ua писав, стилісти показали найбільш провальні образи Лободи, Лорак, Каменських та інших зірок.