Буквально днями скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відзначила 13-й день народження своєї дочки Аріадни. Привітати дівчинку зі святом приїхав її батько, бізнесмен Ігор Вдовін.

Балерина виклала спільний знімок з екс-чоловіком у свій Instagram і дала зрозуміти, що у неї відбулася переоцінка цінностей. Так, на фото Волочкова обіймає Вдовіна і тримає в руках букет квітів.

"Ігор був поруч зі мною кожну мить народження Аріші. І ми разом! Дорожу та бережу в душі. Думаю, Ігор, ти теж зробив переоцінку цінностей. Дякую за цей день!" – підписала знімок Анастасія.

Відзначимо, що в честь дня народження балерина прикрасила будинок рожевими повітряними кулями, запросила гостей, замовила шикарний торт з білосніжними кіньми, яких так любить Аріадна. Зворушливе привітання доньці Волочкова написала в соцмережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я щаслива мама! Моя кохана, @ariadna_volochkova з Днем Народження! Я так тебе чекала!! І це було 13 років тому… Найголовнішу роль свого життя всіх виконаних на прославлених сценах світу, я виконала! Ця роль – МАТЕРИНСТВО! Ми живемо в розкішному особняку, їздимо на подарованому мені майбаху. Скоро ти будеш їздити на коні фризі Зорро. Все у тебе є. Головна твоя опора – це я. А злидні нехай стануть Волочковими для початку. А потім можна їм і глумитися. Моя хороша, я щаслива, що у тебе є подруги для яких наш дім відкрито! Я щаслива твоєму таланту, вихованню і любові! Я щаслива з того, що у нас є те, чого немає у багатьох! Доброта. Бережи цю якість у своєму серці і не втрачай. А злостивців буде у тебе більше, ніж у мене… Тому що ти найкраща! Пишаюся тобою, моя мила. І все зроблю для тебе", – наголосила балерина.

Як відомо, Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін одружилися 11 років тому. Але потім з'ясувалося, що розкішне весілля – просто спектакль, а насправді вони навіть не були розписані. Після цього пара розлучилася. Раніше в інтерв'ю балерина розповідала, що причиною стало захоплення Вдовіна йогою (за чутками – привабливою инструкторкою з йоги). Також Волочкова скаржилася, що колишній чоловік позичив три мільйони доларів на розвиток бізнесу і нібито не повернув.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова опублікувала відео своєї доньки, яка танцює.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова так і не навчилася доглядати ні за своїм власним волоссям, ні за нарощеними.

Також портал Знай.ua писав, що Волочкова виклала знімок без штанів.