Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Знаменитість часто критикують за її дивний вираз обличчя, однак вона не збирається здаватися. Так, чергова спроба артистки не увінчалася успіхом, а шанувальники переживають, чи нема у Ані алкоголізму.

За 17 годин знімок набрав майже 64 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Чому ваші очі сумні? І це дуже помітно на багатьох ваших фотографіях.", "Страшна", "Ані, краще на маршрутці прокотися в годину-пік, а не випендрюйся", "Кароліна, зупиніться, що ви робите зі своїм красивим обличчям, у вас від природи повна гармонія у зовнішності, не робіть дешеве лялькове обличчя як у всіх, зупиніться на вилицях", "Фу! Мавпа страшна!", "Харя у Лорак опухла - як у п'яниці!", "була красива, що ви з собою зробили?😒😒😒🙄", "Страшко Лорак - ботоксное!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.