На українській сцені з'явилася рок-група, яка може відсунути відомого Олега Винника на другий план.

На четвертий кастинг популярного шоу "Х-фактор" прийшли зірки українського шоу-бізнесу. Йдеться про рок-групі "Мотор’ролу", яка виконала під час відбору авторську композицію під назвою "8-й колір".

Поява колективу на сцені викликала бурхливі овації залу і лише один із суддів, Андрій Данилко, заявив, що ніколи не чув про подібну групу.

"Ми зараз вже навіть конкуруємо з Олегом Винником", — пожартував під час відбіркового виступу фронтмен групи Сергій Присяжний.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інший суддя, Дмитро Шуров, зазначив, що в минулому сезоні на відбір Х-фактора прийшов хлопець з Африки, який виступав на сцені з композицією "Мотор’роли" "8-й колір".

"Цей хлопець колись знайшов нас і сказав, що вивчив українську мову завдяки нашій пісні "8-ий колір", — пояснив фронтмен Сергій Присяжний.

Від Піанобоя і Винника хлопці відразу почули "так".

Данилко, в свою чергу, попросив хлопців заспівати куплет композиції "Лілія", після чого теж дав позитивну відповідь. Настя Каменських зазначила, що досвід рок-групи буде корисний іншим учасникам шоу і сказала, що група просто необхідна Х-фактору.

Олег Винник
Олег Винник

Раніше портал повідомляв, що музичний виконавець Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів. Відео з місця подій він опублікував у своєму профілі в Instagram.

"У творчої молоді і пари повинні бути творчими", - зазначив він.

Слід уточнити, що на кадрах, які потрапили в мережу, видно "забиту" аудиторію, а студенти повитягали свої телефони, щоб зафіксувати зустріч на пам'ять. Під час бесіди Винник зі студентами розібрали проблеми вибору життєвого і професійного шляху, а також особливості роботи в команді та причини успіху.

Нагадаємо, Олег Винник різко розкритикував журналістів відомого телеканалу 1+1, які нещодавно випустили в ефір скандальний ролик про його особисте життя.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Олег Вінник також опублікував напівоголені фото з басейну.

Також портал "Знай.uа" Олег Винник сходив на пари до Поплавського.