Днями популярні співаків Настя Каменських та Потапа, яким давно приписують роман, засікли під час відпочинку у американській Флориді.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Однак не лише відпочинок став причиною спільної поїздки українських зірок до США. Як стало відомо, у Маямі Настя Каменських презентувала свою нову запальну пісню іспанською мовою"Peligroso".

У США співачка дала чимало інтерв'ю та взяла участь у зйомках ранкової програми на місцевій радіостанції та телебаченні. Добряче схудла Каменських красувалась у міні-сукнях, які підкреслили її струнку талію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Супроводжував артистку репер Потап. Зі співаком Настя Каменських зробила кілька спільних фото.

"Ця українська дівчинка зробила те, чого не вдавалося жодній співачці з нашої півкулі, вивчила за чотири місяці іспанську мову і увірвалася до латиноамериканського світу зі своєю "Peligroso", – гордо прокоментував успіхи Каменських Потап.

Нагадаємо, Настя Каменських випустила відеокліп на композицію "Peligroso", що в перекладі з іспанської означає "небезпечна".

У своєму Instagram Настя показала, як підкорює США.

Для NK це особлива композиція. Насамперед, це перша пісня іспанською, також, це перша робота Каменських, представлена на американському континенті.


Як писав раніше Знай.ua, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала яскравий знімок з аеропорту Бориспіль. Яскравий леопардовий капелюшок артистки притягнув до себе дуже багато уваги, адже Потап зовсім нещодавно зробив у ньому селфі, що дало багато приводів для чуток.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських


Також Знай.ua писав про те, що Настя Каменських виклала в сториз фотографію, де вона в чорному негліже позує перед камерою. Шикарне тіло Насті видно, як на долоні.