Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вразила образом для нового фільму. Вона стала схожа на даму вікторіанської епохи, до того ж перефарбувалася в білявку.

Після розлучення з Бредом Піттом і Джолі довго приходила в себе і нарешті, на радість фанатам, почала активно зніматися в кіно. Мабуть, вона вирішила піти на зміни у власній зовнішності і почати таким чином нове життя і стала білявкою, чим викликала захоплення у шанувальників.

Фанати знають, наскільки Анджеліна може змінюватися заради чергової ролі. Так, 43-річна актриса заради ролі Малефісенти одягала роги і накладні вилиці, а в зйомках нової фантастичної драми Come Away Джолі з легкістю приміряла на себе образ блондинки.

Фанати вже почали радіти кардинальній зміни образу знаменитості, але з'ясувалося, що біляві локони – це лише перука.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Наголошується, що новий фільм Come Away створений на основі знаменитої казки "Аліса в Країні чудес", а головні ролі в картині виконають Анджеліна Джолі і Девід Оелово. Режисером фільму є Бренда Чапман.

Карколомна голлівудська актриса Анджеліна Джолі, як і багато з нас, за своє життя зробила достатньо помилок про які шкодує. І звичайно, однією з головних своїх помилок вона вважає заміжжя з Бредом Піттом.

Руйнування чужих сімей для Джолі виявилося звичайною справою. Саме вона розбила міцний шлюб актриси Уми Турман та її чоловіка Ітана Хоука. Джолі закрутила роман прямо на знімальному майданчику.

Але деталі жодна із сторін не коментує. І як результат, Розуму і Ітан розлучилися.

Нагадаємо про фатальні помилки Анджеліни Джолі, за які вона розплачується по сей день.

Як повідомляв "Знай. ua", Бред Пітт оббиває пороги будинку Джолі.

"Знай. ua" писав, що Анджеліна Джолі таємно вийшла заміж. Іноземні джерела повідомляють про таємній церемонії голлівудської актриси.