Відома українська артистка і співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, виклала в Instagram відвертий знімок з пляжу. Більшість шанувальників артистки відреагували на публікацію негативно.

Як виявилося, зараз Настя Каменських разом з Потапом і своєю командою знаходиться в Майамі у рамках промо-туру нового іспаномовної пісні Peligroso.

Між презентаціями та зйомками співачка не упустила можливість відпочити і поділилася з підписниками фото в купальнику.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На новому знімку Каменських позує в рожевому тонкому бікіні, виставивши голі сідниці.

"Коли у тебе є пару годин між зйомками та інтерв'ю #peligrosopromorun - відразу біжиш на пляж", – написала співачка в соцмережах.

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, знову епатувала публіку яскравим і дивним луком.

Відповідний знімок артистка опублікувала у своєму Instagram-акаунті. В цей раз Каменських прикрасила обтягуюче чорне плаття, яке перев'язала на поясі білою кофтою. Співачка доповнила образ кислотно-салатовими носочками і помаранчевими тапочками.

Такий екстравагантний образ привернув увагу багатьох фанатів зірки. В коментарях вони хвалили Настю за бажання експериментувати, не боячись осуду і злих відгуків. Знайшлися й ті, хто відчайдушно критикував Каменських, називаючи її вбрання безглуздим і позбавленим смаку.

Також портал писав про те, що популярна українська співачка Настя Каменських буквально днями похвалилася новим відеокліпом на пісню Peligroso. Багато фанатів української красуні високо оцінили відеороботу. Однак в мережі розгорівся скандал через підозри у плагіаті.

Користувач мережі під ніком Evi В виявив вельми прикрий нюанс.

Нагадаємо, Каменських жорстко спалилась на плагіаті.

Знай.uа повідомляв, що вульгарна витівка Каменських довела фанатів до сказу.

Зазначимо, Знай.uа писав про те, що Каменських на шоу у Флориді представила хіт Peligroso і поговорила по-іспанськи.