Популярний російський артист Максим Галкін поділився зі своїми підписниками зворушливим відео. Він показав, якими допитливими ростуть його з Аллою Пугачовою дітки.

Відповідний ролик Галкін опублікував у своєму Instagram-акаунті. Батько сімейства показав, чим діти займаються на осінніх канікулах.

"Вищий пілотаж і фокуси" написав Галкін під відео

Зіркові батьки багато часу присвячують розвитку своїх дітей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дописники артиста були в захваті від милості діток. Вони не скупилися на коментарі і компліменти.

"Які у вас гарні дітки!" "Солоденькі дітки" "Кращий фокус, який я бачила" "Фокус Гаррі переплюнув вищий пілотаж. Який молодець" "Молодець Гарік! Суперхлопчик" "Гаррі Гудіні" Розумна, красива дитина!" "Просто милість якась не реальна! Видно, що діти в любові і турботі ростуть.... Дай вам бог всього" "Дивитися на ваші стосунки з дітьми, це просто клас!" "Максим! У ваших дітей прекрасне виховання! Браво!!" "Головне, щоб діти виросли щасливими людьми" пишуть в коментарях

Нагадаємо, відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін опублікував в мережі цікаве відео, на якому його дочка Ліза демонструє неабиякі знання французької мови.

"Ліза вже читає французькі слова. Скоро мене обжене", - з гумором і захопленням підписав публікацію Галкін.

Пост знаменитості вже зібрав майже два мільйони переглядів і більше чотирьох тисяч коментарів. Передплатники не перестають захоплюватися артистизмом і працьовитістю Лізи, зазначивши, що дівчинка дуже талановита.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ошаленіла Пугачова проміняла старого Галкіна на молоденького режисера, мережа в істериці.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що шанувальники стурбовані долею дітей Пугачової.