Рок-гурт, про який Україна на якийсь час забула, увірвався в шоу-біз і знову готовий відсунути фаворита українських вовчиць Олега Винника на другий план.

На 4-й кастинг відомого пісенного шоу "Х-фактор" прийшли хлопці з легендарного гурту "Мотор’рола" і виконали одну з найпопулярніших своїх пісень "8-й колір". Про це пише портал Рoliteka.

Зал буквально вибухнув оваціями, коли колектив вийшов на сцену, і один лише Андрій Данилко заявив, що раніше ніколи про них не чув.

"Ми зараз вже навіть конкуруємо з Олегом Винником", — пожартував під час відбіркового виступу фронтмен гурту Сергій Присяжний.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інший представник журі, музикант Дмитро Шуров, сказав, що в минулому році хлопець з Африки приїхав підкорювати сцену "Х-фактора" з піснею "8-й колір", саме тому й навчився солов'їній.

"Цей хлопець колись знайшов нас і сказав, що вивчив українську мову завдяки нашій пісні "8-ий колір", — пояснив Присяжний.

Шуров і Винник відразу сказали "так", а Данилко, перш ніж відповісти, попросив хлопців виконати куплет пісні "Лілія", після чого теж видав заповіне "так". Настя Каменських зазначила, що для інших учасників шоу досвід відомого рок-гурту може виявитися дуже корисним, тому їхня участь в Х-факторі просто необхідно.

Раніше Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів. Відео з місця подій він опублікував у своєму профілі в Instagram.

"У творчої молоді і пари повинні бути творчими", - зазначив він.

Слід уточнити, що на кадрах, які потрапили в мережу, видна "забита" аудиторія, а студенти повитягали свої телефони, щоб зафіксувати зустріч на пам'ять. Під час бесіди Винник зі студентами розібрали проблеми вибору життєвого і професійного шляху, а також особливості роботи в команді та причини успіху.

Нагадаємо, Винник проміняв своїх вовчиць на корів, фанатки в паніці.

Як повідомляв "Знай. ua", Олег Винник сходив на пари до Поплавського. Популярний український співак Олег Винник опублікував у своєму профілі в Instagram нове відео.

Також "Знай. ua" писав, що Винник показав дещо цікаве в новому серіалі.