Після того, як Дженніфер Лопес почала зустрічатися з красенем і спортсменом Алексом Родрігесом, важливе місце в її житті посіли заняття фітнесом.

49-річна співачка постійно ділиться відео і фото з тренувань і мотивує підписників займатися, як і вона. Але виявилося, що за підкачаним тілом ховається вміле володіння фотошопом. Доказом стало останнє фото на сторінці зірки в "Instagram".

На знімку Дженніфер показує накачані м'язи. Однак при більш уважному вивченні можна помітити, що в деяких місцях руки і груди співачки підозріло "розмиті".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Відчуваю себе супержінкою після сьогоднішнього виступу!", - написала співачка, маючи на увазі насичений сезон виступів у Лас-Вегасі, який закінчиться 29 вересня.

Однак користувачі Мережі обурилися лицемірству артистки, яка нишком користується фоторедактором.

"Це повна туфта", "Біцепси не надто справжні", "Це очевидний фотошоп", - пишуть в коментарях користувачі.

Раніше ми писали, що всесвітньовідома співачка Дженніфер Лопес впала на сцену під час концерту в Лас-Вегасі. Конфуз трапився з зіркою, коли вона вирішила наблизитися до фанатів і дати помацати себе. Такий сміливий жест повинен був назавжди залишитися в пам'яті шанувальників, але занадто високі підбори зіграли злий жарт з популярно зіркою.

На ролику, який опублікував портал, видно, що впала зірка під час спілкування з шанувальниками.
Лопес бігала на високих підборах і чіпала руки фанатів, але не втрималася і впала.

Також треба віддати належне Дженіфер, вона швидко взяла ситуацію під контроль. Піднявшись, як ні в чому не бувало продовжила виступ з посмішкою на обличчі.

Також ми писали, що Дженніфер Лопес ще раз довела, що вік для жінки нічого не значить. Гаряча 49-річна зірка продовжує хвалитися результатами своєї наполегливої праці в спортзалі.

Нагадаємо, Дженіфер Лопес безсоромно розтягнулася на сцені.

Знай.uа писав, що гаряча Джей Ло на тлі подушок блиснула своїми "персиками".

Зазначимо, Знай.uа повідомляв, що Дженніфер Лопес у червоному міні вразила фанатів змінами у зовнішності.