Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Знаменитість робить такого роду знімки кожен день, тому зізналася, що більшість часу проводить в автомобілі. Так, артистка запропонувала вгадати шанувальникам, що у неї в судочку, проте вони вже встигли помітити, що Ані одягла перуку і заляпала кофту.

"😀 В машині я проводжу багато часу. Тут і перекушую, в дорозі. Що це таке смачненьке на задньому плані?", - заінтригувала фанатів Лорак. Фолловери почали обговорювати побачене: "Красуння) і парік классний)))😉", "Кароліна 🌹🌹🌹ви ж ще молода жінка ,навіщо постійно носити перуку?", "У вас перука, так", "Який жах. Улюблена Кароліна, що ви з собою зробили, вірніше, з обличчям!?? В молоді роки ви мені більше подобалися... Зараз все виглядає не природно...", "Все що залишилося від нічної гулянки доїдаєш вранці?", "Кароліна, перуку не вдало одягли))) вибачте за правду!", "Перекачена ботоксом, аж - ротяра не закривається! ПІПЕЦ!", "Пляма на светрі?", "Подпухша як після бодуна і в перуці🙌".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.