Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram зворушливим знімком сім'ї. Так, 27 вересня маленькому синові знаменитості Еміру-Рахману исполниось 6 місяців. З цього приводу артистка показала спільний кадр з чоловіком Сеїт-Бекіром і малюком.

"Emir-Rahman, ми тебе дуже любимо!❤️", - трепетно підписала фото Джамала. Фолловери не змогли пройти повз: "Чудова сім'я 😍Захоплююсь вами❤", "💓💓 Боже, які ви (Ви+Ви+Він) прекрасні!", "Модний малюк)) джинси))) так мило", "Як швидко час летить...Емір вже такий великий😍Нехай росте здоровим,щасливим і завжди вас радує 😘❤️", "хлопчик Підріс, найбільше щастя в житті!!!", "Вітаю, аж не віриться! Нехай росте здоровеньким❤️❤️❤️", "Класні😊 вітаю з піврочком!!! Будьте щасливі 🎈🎈🎈", "Дуже мила фотка ❤️ Дай бог Вам і Еміру здоров'я і щастя! ✨".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.