Відомий російський співак Філіп Кіркоров вирішив дуже трепетно привітати з днем народження свою давню подругу Ані Лорак. Так, артистці 27 вересня виповнилось 40 років. Знаменитість зізнався, що дуже довго вибирав фотографію і нагадав, що їхній дружбі вже цілих 20 років.

"Дорога КАРОЛІНА !@anilorak !!!Ось і настало твоє Свято, ТВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!! Ні, не твоє , НАШЕ свято! Для твоїх людей та близьких, для твоїх багатомільйонних шанувальників по всьому світу,які тебе дуже люблять ,цінують і захоплюються тобою, твоєю красою, талантом і людськими якостями, що в наш цинічний час велика рідкість ☝️!!! Я щасливий, що ти зараз так затребувана як Актриса, СПІВАЧКА, що те ,про що ми з тобою мріяли після твого блискучого виступу на @eurovision , з нашою «SHADY LADY”-10 років тому , в 2008 році, В Сербії, за ці 10 років збулося, ТА ЩЕ Й З ЯКИМ РОЗМАХОМ, і твоє Шоу «ДІВА» в легендарному СКК «ОЛИМПИЙСКИЙ» вразить своїм розмахом і розкішшю навіть бувалих представників нашого вітчизняного отруйного шоубізнесу!🙈. Я Щасливий, що тебе люблять мільйони людей у всьому світі, і що у тебе є рідкісна можливість сьогодні на відміну від деяких твоїх колег, співати не «на зло», а дійсно «НА БІС»!!!👏👏Бажаю тобі, щоб і далі в твоєму яскравому і сонячному житті ДІВИ на сцені і доброю м'якою пустотливою зворушливою і вразливою дівчиною в житті, яку я зустрів і запам'ятав саме такою майже 20 років тому - все залишалося саме на такому заряді ПОЗИТИВУ ( як ти любиш говорити) ,ЩАСТЯ і найголовніше АНШЛАГІВ АНШЛАГІВ І ЩЕ РАЗ АНШЛАГІВ, втім як це в тебе і відбувалося завжди на моїй пам'яті, спочатку у тебе на Батьківщині, УКРАЇНІ, потім у нас в РОСІЇ 🇷🇺, ну і скрізь🌎!!! Побажати можу тобі тільки одного, що собі бажаю і всім своїм близьким та рідним людям - ЗДОРОВ'Я!!
Люблю тебе, і свою хрещеницю , твою чудову донечку Сонечку, вже зрозуміло-майбутню СУПЕРЗІРКУ 😘❤️, всім серцем , дуже жалкую , що не можу розділити сьогодні з тобою твоє свято, але зі сцени з сонячного Маямі, 27 вересня передам тобі великий привіт( що обов'язково задокументирую і пришлю спец відео бандероллю Інстаграмму)🎬🎼🇺🇸🇷🇺🇺🇦
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, КОХАНА!🎉 З привітом з Торонто!🇨🇦Хотів привітати тебе в перші хвилини твого ДР, але поки писав це послання і вибирав фотографію нашого улюбленого фотографа всіх часів і народів @rr_photo - година і пролетіла 😂 #анилорак #діва #деньрождениялюбимой", -трепетно побажав всього найкращого Кіркоров. Фолловери ж почали обговорювати, чи немає якоїсь інтрижки між виконавцями і жартувати над великою головою Філіпа.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще і помітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, проте це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.