Другий випуск Х-Фактор-8 вийшов напрочуд емоційним та неймовірно скандальним.

Про це повідомляють ЗМІ.

У цьому ефірі глядачі помітили учасників шоу у досить несподіваних образах. Так, дехто шокував всіх своїм зовнішнім виглядом інші своїм співом. Проте цей ефір ознаменувався ще однією пікантною ситуацією, яка пов'язана з супер популярним співаком та суддею шоу.

Зокрема, між учасницею шоу Ольгою Сорочинською та Олегом Винником виник певний конфлік, при якому співак у доволі неоднозначній формі висловився про виступ дівчини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відомо, що у своєму номері вона відтворювала образ Армандо Салазара, відомого іспанського мисливця на піратів, героя "Піратів Карибського моря".

Ольга вийшла на сцену з пірсингом, татуюваннями і коронками-іклами, і вивела з себе Олега Винника. Її виступ з піснею Jillian (I’d Give My Heart) групи Within Temptation, не вразив суддю.

Більш того, він запитав, як Ольга прийшла до такого, чи любили її в дитинстві, довівши дівчину до сліз. І хоча Ольга Сорочинська отримала багато компліментів і три “Так” від членів журі, але Олег Винник порадив їй схаменутися.

Звичайно ж після такого на улюбленця вовчиць посипалась критика та прокльони телеглядачів, мовляв він не мав жодного права переходити на особистість при обговоренні номеру.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно культовий український співак Олег Винник музичний виконавець Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів. Відео з місця подій він опублікував у своєму профілі в Instagram.

"У творчої молоді і пари повинні бути творчими", - зазначив він.

Слід уточнити, що на кадрах, які потрапили в мережу, видно "забиту" аудиторію, а студенти повитягали свої телефони, щоб зафіксувати зустріч на пам'ять. Під час бесіди Винник зі студентами розібрали проблеми вибору життєвого і професійного шляху, а також особливості роботи в команді та причини успіху.

"Я дуже задоволений першим майстер-класом і новим досвідом. Це було нелегко, проте, як я думаю, потрібно для студентів і мене. За освітою наше майбутнє. Ми повинні розповідати якомога більше корисної інформації, не звертаючи увагу на власні амбіції. Я щасливий, що мені довірили право передати свій досвід молодим людям. Нехай вчаться, я із задоволенням візьму участь у цьому процесі", - повідомив Винник.

Потап & Олег Винник - Найкращий день

Нагадаємо, Олег Винник ризикує втратити все.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий гурт вийшов "на полювання" та пообіцяв відібрати у Винника вовчиць.

Також "Знай.ua" писав, що Потап і Вінник засвітилися разом.