Кримінальної справи за фактом розбомбленого ока французького актора Самі Насері не буде. Московські слідчі встановили, що побої актору наніс його опонент Олег Казаков, захищаючись.

Поліція не буде порушувати кримінальну справу за фактом травм, які актор з фільму "Таксі" Самі Насері отримав під час бійки біля клубу "Войс" в Москві.
Як повідомляє Telegram-канал "112", слідчі встановили, що Олег Казаков, з яким у актора трапилася бійка, захищався. При цьому шкода здоров'ю, яка вилилась у складну операцію Насері, не була визнана тяжкою.

Нагадаємо, конфлікт між Самі Насері і уродженцями Білорусі стався в Москви 5 серпня в клубі "Войс" на вулиці Тверській. Артист там відпочивав разом зі своїм братом Ларбі. За словами білорусів, актор і його брат нібито поводили себе по-хамськи, грубо поводилися з персоналом закладу, через що ті вирішили заступитися за співробітників бару.

Після такого "заступництва" увечері того ж дня Насері звернувся в інститут Скліфосовського, де йому надали медичну допомогу і відпустили.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак хепіендом для актора це не закінчилось Самі Насері провели складну операцію, яка тривала 10 годин, в "НДІ очних хвороб". Акторові замінили кришталик ока, була ймовірність, що він може не прижитися, через що виник ризик, що актор втратить зір на одному оці.

Нагадаємо, французький актор Самі Насері, відомий по картині "Таксі", вже 10 місяців живе в Росії, де готується до зйомок нового проекту. Він готується знімати фільм на території анексованого Криму. Стрічка називається "Краб", її режисером став брат актора Бібі Насері, він же і створив сценарій.

Нагадаємо, французького актора Самі Насері побили в одному з московських караоке-барів. Бійка сталася через бажання заспівати і наявності лише одного караоке-мікрофону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", французький актор Самі Насері, відомий по картині "Таксі", готується знімати фільм на території анексованого Криму.


Також "Знай.ua" писав, зірка "Таксі" може стати калікою після кривавої бійки у Москві