Один з фаворитів світської левиці Ольги Бузової на її шоу, де вона шукала свою любов, відмовився від боротьби за співачку, взявши два мільйони рублів. Про це повідомляється в анонсі шостого випуску реаліті, опублікованому в офіційному співтоваристві співачки в одній із соціальних мереж.

Чоловік скористався можливістю, яка дається всім конкурсантам. У будь-який момент кожен з них може покинути шоу, забравши певну суму. З кожним випуском "викуп" зростає: у першій серії за відмову від участі можна було отримати близько ста тисяч рублів, до шостої компенсація зросла до двох мільйонів.

В одному з Instagram-акаунтів з'явився розширений запис фрагмента шоу. Як випливає з репліки ведучої Марини Кравець, нареченим, що відмовився від Бузової, став Євген Назаров.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Головна героїня програми відреагувала на це зі сльозами: "Я коштую два мільйони рублів?"

Зі слів ведучої, чоловік пояснив свій вчинок відсутністю у Бузовій симпатії до нього. Чоловік виявив бажання витратити отримані кошти на якусь добру справу.

У попередньому випуску один з учасників шоу Валентин Коробков побився з конкурентами. Приводом для бійки стала записка, в якій суперники звинуватили Коробкова у брехні і лукавстві.

У коментарях пишуть, що Бузову продали "за ціною двох Жигулів" і що "виявляється, вона дешевка".

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Раніше ми писали, що не так давно відома російська співачка і колишня телеведуча проекту "Дом 2" Ольга Бузова шокувала фанатів дечим "божественним" на обкладинці глянсового журналу Elle girl. Так, на фото Бузова зображена з розпущеним волоссям, у повітряному платті, з сережкою у вигляді хреста і фірмовим знаком руки, що позначає Love.

Також ми повідомляли, що популярний російський блогер Олена Міро розкритикувала співачок Ольгу Бузову і Риту Дакоту за їх поведінку після розлучень. Дакота перебувала у шлюбі зі співаком Владом Соколовським, а Ольга Бузова була заміжня за футболістом "Локомотива" Дмитром Тарасовим.

Нагадаємо, Бузова на концерті плюнула в обличчя дітям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Ольга Бузова після концерту в Челябінську отримала масу критики на свою адресу від користувачів соцмереж.

Також "Знай.uа" писав, що залицяльники Бузової влаштували масову бійку, без постраждалих не обійшлося