Популярна українська співачка Тетяна Ворожева, яку називають українською Анджеліною Джолі показала шанувальникам сексуальне відео.

Так, в ролику красуня на підборах, в лосинах, укороченому топі-сіточці і прозорому бюстгальтері сексуально вигинає спину у відомій вправі "місток". Після вправ вона посилає повітряний поцілунок в камеру. Відео співачка виклала на своєму акаунті в Instagram.

Шанувальники в мережі оцінили гнучкість і пластику Воржевою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Тетяна Воржева не шкодує нових фото для своїх фанатів і показує їм регулярно, в яких купальниках засмагає під палючим сонцем.

На цей раз артистка виклала знімок, де вона лежить на чистому пісочку. Бікіні так добре підкреслює фігуру співачки, що шанувальники не можуть відвести очей від неї.

Раніше ми писали, що відома американська фітнес-модель і тренер Лінс Браун вразила численну армію своїх шанувальників провокаційною фотографією.

На гарячому змінку 28-річна зірка стоїть на балконі одного з готельних номерів без нижньої білизни.

Варто відзначити, що відвертий кадр моделі вже зібрав величезну кількість лайків і захоплюючих коментарів.

Також повідомлялося, що 23 вересня в Мілані завершився Тиждень моди, на якому свої колекції презентували такі бренди, як Giorgio Armani, Dolce & Gabbana і Roberto Cavalli. Модельні новинки, як завжди, задовольнили найвишуканіші смаки. Славнозвісні бренди показали свої ексклюзиви.

Нагадаємо, апетитна фітнес-модель втратила трусики на зустрічі з фанатами.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" трьохгруді моделі пройшлися по подіуму в Мілані.

Також портал "Знай.uа" писав про топ зірок, які першими не посоромилися показати все.